Consoles voor zware belasting, set dragers links en rechts voor legbord metaal, verstelbaar in 0, 20 en 35 graden

€5,41 Excl. btw
Maattabel
Op voorraad
Verplichte velden:
  Tego compartible
  Prijs exclusief BTW
  BeschrijvingConsoles voor zware belasting, set dragers links en rechts voor legbord metaal, verstelbaar in 0, 20 en 35 graden

  Consoles 3 haken voor zwaardere toepassingen, steek 50 mm, paar brackets voor legbord metaal, lengte 47, 57 of 67 cm, verstelbaar in 0, 20 en 35 graden, verkrijgbaar in drie standaard kleuren, RAL 9001, RAL 9006, RAL 7015 en iedere gewenste RAL-kleur op aanvraag. Toe te passen in combinatie met bijpassende schap of schap metaaldraad.

  Schapdragers

  Schappen worden vaak gebruikt in winkels. Alle producten worden erop gestald en daarbij is het ook een handige displaymogelijkheid voor de winkeliers om te laten zien wat ze in huis hebben en een inventaris kunnen maken van de producten die er nog zijn. De schappen worden goed gevuld en dat betekent dat de er aardig wat gewicht op komt te staan. Daarom is het wel belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van schapdragers die ervoor zorgen dat het gewicht van de schappen en de producten die daarop staan goed worden voorzien van een support zodat de stellage niet in elkaar stort. Bij Stellingdiscounter ben je aan het juiste adres voor professionele schapdragers. Metalen schapdragers zijn wellicht de meest gebruikte dragers, maar ook verschillende andere dragers kun je hier verkrijgen voor je eigen stellingen. Neem ook zeker de tijd om je te verdiepen in de verschillende dragers zodat je weet welke het beste passen bij jouw schappen.

   

  Kiezen voor metalen schapdragers

  Metalen schapdragers zijn de meest voorkomende dragers die worden gebruikt. Deze dragers zijn vrij stevig en daarnaast ook praktisch. Ze zijn makkelijk te plaatsen en gemaakt van duurzaam metaal wat ervoor zorgt dat deze dragers steeds opnieuw kunnen worden gebruikt en daarnaast ook niet makkelijk zullen slijten. Dit is ideaal doordat deze dragers vrij veel gewicht zullen moeten dragen en stellages vaak ook opnieuw moeten worden ingedeeld. Daardoor is het ook handig om te weten dat deze metalen schapdragers makkelijk te bevestigen zijn, maar ook weer makkelijk los te halen zijn zodat deze anders kunnen worden ingedeeld. Daarnaast zijn deze dragers ook vrij goedkoop in de aanschaf. Het is dan ook mogelijk om bij Stellingdiscounter.nl een groot aantal schapdragers te kopen tegen een lage prijs. Dit is ideaal voor wanneer je een winkel hebt en je de stellages nog wilt voorzien van goede dragers.

  Kiezen voor de juiste dragers

  Het kiezen voor de juiste dragers lijkt misschien niet meteen makkelijk. Dit komt omdat je heel veel keuze hebt uit verschillende dragers en eveneens uit producten als wandstellingen en legbordstellingen. Het is belangrijk om hier altijd rekening te houden met je eigen wensen, maar ook met de mogelijkheden. Kies voor het juiste formaat dragers en ook voor de beste materialen. Daarnaast is het ook aan te raden om rekening te houden met het gewicht dat de dragers moeten dragen. Dit gewicht is vaak bepalend voor het type dragers dat je het beste kunt gebruiken. Kies nu ook voor de dragers voor jouw schappen en koop ze tegen een goedkope prijs in.

  Hulp nodig?Klantenservice:
  Stuur ons een e-mail[email protected]
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »