Verzenden

Alle modules of onderdelen voor uw winkelstelling of opbergstelling zijn normaal gesproken direct uit voorraad leverbaar en kunnen na ontvangst van de betaling binnen 3 tot 5 werkdagen in uw bezit zijn. Indien niet op voorraad kunnen de levertijden oplopen. Dit geldt ook voor de accessoires voor het winkelinterieur, magazijn, outlet of de stelling voor het opbergen van uw privéspullen.
 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden ongedaan te maken. Vervolgens heeft u na de annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten van Stellingdiscounter.nl naar u gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u naar Stellingdiscounter.nl zijn voor uw eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en - indien redelijkerwijze mogelijk – oorspronkelijke verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen waarna u een “formulier voor herroeping” krijgt toegezonden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product en het “formulier voor herroeping” reeds in goede orde ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren
 

Uitsluiting van het herroepingsrecht geldt voor producten die door Stellingdiscounter.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties en/of speciaal op wens van de opdrachtgever.