Bij ons vind je verschillende soorten opbergstellingen in verschillende maten. Kies uit stalen plankdragers, aluminium plankdragers, leren plankdragers of blinde plankdragers. Elk type plankdrager creëert zijn eigen sfeer. Kies bijvoorbeeld voor onze zwarte plankbeugels om een formele sfeer in je winkel te creëren.

Plankdragers industrieel

Of creëer snel een industriële look met plankdragers van metaal. Op zoek naar een industriële look? Kies dan bijvoorbeeld voor wandstellingen. Houd je van elegant en modern? Bevestig dan een plank onzichtbaar met onze blinde plank beugels.

Stalen plankbeugels van Stellingdiscounter zijn gemaakt van sterk verzinkt staal en hebben een hoog draagvermogen. Stalen plankdragers van Stellingdiscounter worden ook wel heavy duty plankdragers genoemd. Stellingdiscounter levert stalen plankbeugels in diverse maten. 

Zwarte plankdragers

Zwart metalen plankbeugels zijn bijna identiek aan gegalvaniseerde plankbeugels. Het verschil is dat de zwarte vloerdragers een hoogwaardige poedercoating en een zwarte topcoat hebben. De poedercoating dringt diep door in het zinkwerk en zorgt voor een goede hechting en een hoge mate van bescherming tegen roest en corrosie. De zwarte toplaag heeft een hoge slijtvastheid en zorgt voor een chique glans.

Op zoek naar extra sfeer in je winkel? Gebruik dan planksteunen. Zo creëer je eenvoudig een wandplank die je kunt gebruiken als boekenkast of opberger voor andere toffe dingen zoals kaarsen, mappen, lampen of foto's. Plankbeugels bieden ook extra opbergruimte omdat je er veel in kunt opbergen. Planken in uw winkel kunnen daarom meerdere functies vervullen. Of je nu op zoek bent naar een manier om je interieur naar een hoger niveau te tillen of om je spullen op te bergen. Met zwarte plankdragers bepaal je zelf waar en hoe je dit wilt organiseren!

Het wordt aanbevolen om de plankdragers op een maximale afstand van 60 cm te plaatsen. Op deze manier wordt een hoge veerkracht behouden.

Blinde plankdragers

Dit type plankdragers onderscheidt zich met name door het uiterlijk van reguliere plankdragers. Industriële plankbeugels zijn erg populair vanwege hun stijl en kunnen ook in magazijnstellingen gebruikt worden. Deze plankbeugels hebben een hoogwaardige matzwarte coating, waardoor ze geschikt zijn voor extreme (weers)omstandigheden. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor buitengebruik. Een wens voor de ogen. Het bijbehorende montagemateriaal is ook bij de levering inbegrepen, zodat u direct aan de slag kunt en uw stellingstandaard eenvoudig industrieel kunt monteren. 

Elke Stellingdiscounter plankdrager heeft 6 montagegaten en is universeel inzetbaar. De korte kant van de plankbeugel monteer je aan de muur. Deze schroefgaten hebben een diameter van ongeveer 9 mm. Bevestig de plankbeugel aan je muur met onze 5x50mm pozidrive schroeven. Gebruik een 8 x 40 mm nylon plug om de schroeven stevig aan de muur te bevestigen. Boor een gat van 50 mm diep in de steen. Vul de gaten met de pluggen en schroef de plankbeugels op hun plaats. De montagegaten zijn gelijk aan de gaten voor gegalvaniseerde plankbeugels. Gebruik zwarte schroeven van 5x50 mm om de zwarte plankbeugels aan de muur te bevestigen. Je kiest voor verzinkte schroeven, zwart verzinkt, 4 mm dik om de panelen aan elkaar te schroeven.