Gondola winkelstellingen om je goederen zo overzichtelijk mogelijk te presenteren en je magazijn efficiënt in te richten kun je gebruikmaken van een gondola. Door een dergelijke stelling te gebruiken, maak jij je inventaris zichtbaar voor je doelgroep en is jouw winkel of opslag overzichtelijk ingedeeld. Door de grote verscheidenheid aan kleuren en flexibiliteit presenteer jij je producten precies zoals jij het voor ogen hebt en weet je nauwkeurig al jouw accessoires en onderdelen te rangschikken.

Gondolastelling kiezen

Een degelijke gondola stelling doet pas echt dienst als hij is voorzien van de juiste rugwand, voeten, eindstaander en plinten. Een gondola stelling is immers zo sterk als de zwakste schakel. Kies in eerste instantie de kleur van je gondolastelling om jouw opslag of winkel een passend geheel te maken. Hierbij heb je de keuze uit de volgende kleuren:

  • leigrijs
  • witaluminium
  • cremewit

Heb je de perfecte kleur voor de gondola weten te vinden? Dan is de tijd aangebroken om je te verdiepen in de aanbouwunit. Zo zorg je ervoor dat jouw stelling een robuust en veilig geheel wordt. Overzichtelijk en betrouwbaar je inventaris uitstallen, doe je door voor de juiste accessoires te kiezen.

Achterwand gondola

Laat je fantasie de vrije loop en neem de tijd om een achterwand voor jouw gondolas te kiezen. Behalve een achterwand glad kun je kiezen voor een rugwand die van ronde gaten is voorzien. Vergeet ook niet om verstelbare draadmanden in dezelfde kleur als je gondola mee te bestellen. Hoe flexibeler jouw stellingkasten worden, des te meer vrijheid geef jij jezelf om je magazijn of winkel helemaal naar jouw inzicht vorm te geven. Zo geeft een perforatie achterwand jou de mogelijkheid om blisterverpakkingen en andere producten mooi te rangschikken. Inhaakbare rugwanden voor de gondola kunnen zowel in gladde uitvoering als met ronde perforatiegaten worden geleverd.

Meerwaarde gondolas?

Een opslag, magazijn of winkel moet niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Pas als je jouw inventaris en goederen op de juiste manier weet ui te stallen, heb je een werkbare ruimte gecreëerd die mooi oogt, werkbaar is en tijd bespaart. Producten die snel worden gevonden, maken eindeloos zoeken overbodig en dat levert je veel tijdwinst op. Laat ook jouw werkruimte voorzien van deze handige Opbergstelling met stevige voeten en afdekkappen. Zo wordt het vinden van het juiste product in jouw winkel of opslag een stuk eenvoudiger en weet jij je doelgroep op haar wenken te bedienen.