Montage staander aan voetStap 1: haak één voet in de staander voor een wandstelling L-staander en twee voeten in de staander voor een middenstelling T-staander. Om de voet goed vast te zetten kan het nodig zijn om een rubberhamer te gebruiken.  
Stap 2: positioneer de beide staanders op de juiste afstand van elkaar en hang de eerste rugwand erin aan de binnenzijde van de H-vormige perforatie. Indien er ook smalle rugwanden in moeten, plaats deze dan onderaan. De stelling moet goed waterpas staan. Afstellen kan met de stelvoeten aan de ondezijde van de voeten. Met de wandbevestigingen kan de wandstelling vastgezet worden aan de achterwand. Afhankelijk van de lengte van de staander volstaan twee of drie wandbevestigingen per staander.
Stap 3: indien van toepassing kan de plint geplaatst worden aan de voorzijde van de voeten.
Stap 4: plaats het bodemlegbord op de voeten.
Stap 5: haak vervolgens de overige rugwanden in de staanders. Indien er ook smalle rugwanden in moeten, plaats deze dan onderaan.
Stap 6: plaats de dragers aan de binnenzijde van de H-vormige perforatie. De buitenzijde van de  H-vormige perforatie is voor de volgende module.
Stap 7: plaats de legborden in de dragers.
Stap 8: als laatste kunnen de eventuele schapverdelers en scanningsstrip geplaatst worden. Heeft u vragen, een ontwerp of advies nodig bij het inrichten van een winkel, magazijn of archief, neem dan contact op met ons via de contactpagina of bel +31 (0)53 4619864.