Legbordstelling

Een legbordstelling wordt in talloze ondernemingen gebruikt en is de meest gebruikte type stelling. Naar welke legbordstelling je nu op zoek bent, maakt nauwelijks of iets uit. Maar wat is een legbordstelling nu eigenlijk? En voor welke toepassingen komen legbordstellingen hiervoor in aanmerking. Enkele voordelen zetten we even op een rijtje.

De omschrijving van een legbordstelling

Legbordstellingen worden het meest in een magazijnruimte toegepast. De stelling functioneert het beste wanneer je kleine goederen gaat stockeren. In sommige gevallen wordt de stelling ook gebruikt in kantoorruimtes en winkels. De stelling wordt vervaardigd uit verschillende onderdelen. Denk maar aan dragers, stijlen, voeten, staanders, kruisschoren en legborden zoals de naam al doet vermoeden. Het gebruiksgemak van gondola en opbergstellingen is de belangrijkste troef omdat je de stellingen heel makkelijk verplaatst en heel eenvoudig in elkaar kunnen worden gezet.

Voor welke toepassingen worden legbordstellingen gebruikt

Een legbordstelling wordt voornamelijk voor verschillende doeleinden gebruikt en moet makkelijk toegankelijk zijn voor een magazijnmedewerker. Het is ideaal voor een onderneming die bijvoorbeeld machine onderdelen opstapelt of auto onderdelen. De verschillende producten kunnen volgens je eigen wensen en behoeften gerangschikt worden. Maar dat kan ook voor een kantoorruimte waar je talrijke dossiers bijhoudt en de werkstukken in handbereik voor een werknemer moeten zijn. Eveneens zijn we ook leverancier van alle soortenplankdragers.

De voordelen van legbordstellingen

Of je nu een legbordstelling metaal of legbordstellingen uit rvs kiest. De voordelen van legbordstellingen zijn niet op een hand op te tellen:

  1. De indeling is flexibel
  2. Het is eenvoudig samen te stellen
  3. Draagvermogens volgens de beschikbare ruimte
  4. Vervaardigd van licht materiaal

1. De grootte van de legbordstellingen kan je zelf makkelijk bepalen, afhankelijk van de producten die je wil opstapelen. De stellingen zijn nagenoeg voor elke ruimte die ter beschikking staat, toepasbaar. Groot of klein, hoog of laag maakt heel weinig uit.

2. De assemblage van legbordstellingen zijn heel makkelijk en met overzicht makkelijk op te bouwen. In de meeste gevallen gebeurt dit zelfs zonder de hulpstukken van bouten en moeren.

3. Het afstemmen van de legbordstellingen gebeurt volgens de individuele gebruiken van de onderneming. De legborden zijn immers beschikbaar in uiteenlopende draagvermogens en verschillende breedtes.

4. De legbordstellingen maak je op een heel eenvoudige manier op maat dankzij het gebruik van verschillende bijhorende accessoires. Zo staan ook deuren, bakken of laden ter beschikking om de indeling zo effectief mogelijk te maken.