Schapdragers

Veilige en stevige schapdragers

Schappen worden vaak gebruikt in winkels. Alle producten worden erop gestald en daarbij is het ook een handige displaymogelijkheid voor de winkeliers om te laten zien wat ze in huis hebben en een inventaris kunnen maken van de producten die er nog zijn. De schappen worden goed gevuld en dat betekent dat de er aardig wat gewicht op komt te staan. Daarom is het wel belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van schapdragers die ervoor zorgen dat het gewicht van de schappen en de producten die daarop staan goed worden voorzien van een support zodat de stellage niet in elkaar stort. Bij Stellingdiscounter ben je aan het juiste adres voor professionele schapdragers. Metalen schapdragers zijn wellicht de meest gebruikte dragers, maar ook verschillende andere dragers kun je hier verkrijgen voor je eigen stellingen. Neem ook zeker de tijd om je te verdiepen in de verschillende dragers zodat je weet welke het beste passen bij jouw schappen.

 

Kiezen voor metalen schapdragers

 

Metalen schapdragers zijn de meest voorkomende dragers die worden gebruikt. Deze dragers zijn vrij stevig en daarnaast ook praktisch. Ze zijn makkelijk te plaatsen en gemaakt van duurzaam metaal wat ervoor zorgt dat deze dragers steeds opnieuw kunnen worden gebruikt en daarnaast ook niet makkelijk zullen slijten. Dit is ideaal doordat deze dragers vrij veel gewicht zullen moeten dragen en stellages vaak ook opnieuw moeten worden ingedeeld. Daardoor is het ook handig om te weten dat deze metalen schapdragers makkelijk te bevestigen zijn, maar ook weer makkelijk los te halen zijn zodat deze anders kunnen worden ingedeeld. Daarnaast zijn deze dragers ook vrij goedkoop in de aanschaf. Het is dan ook mogelijk om bij Stellingdiscounter.nl een groot aantal schapdragers te kopen tegen een lage prijs. Dit is ideaal voor wanneer je een winkel hebt en je de stellages nog wilt voorzien van goede dragers.

Kiezen voor de juiste dragers

Het kiezen voor de juiste dragers lijkt misschien niet meteen makkelijk. Dit komt omdat je heel veel keuze hebt uit verschillende dragers. Het is belangrijk om hier altijd rekening te houden met je eigen wensen, maar ook met de mogelijkheden. Kies voor het juiste formaat dragers en ook voor de beste materialen. Daarnaast is het ook aan te raden om rekening te houden met het gewicht dat de dragers moeten dragen. Dit gewicht is vaak bepalend voor het type dragers dat je het beste kunt gebruiken. Kies nu ook voor de dragers voor jouw schappen en koop ze tegen een goedkope prijs in.