Wandstelling wandunit met 5 schappen


Wandstellingen waarin verschillende producten worden geplaatst en waardoor het voor klanten makkelijker is om de producten te kunnen pakken.

 RAL 9001 cremewit     RAL 9001 cremewit    RAL 9006 witaluminium     RAL 9006 witaluminium         RAL 7015 leigrijs
  
De wandstellingen zijn verkrijgbaar in deze drie kleuren. Andere RAL-kleuren zijn op aanvraag.  

 

 Belangrijk:  Afgebeeld staat een complete wandstelling met gladde rugwand inclusief een extra eindstaander, één voet en een plint. Deze onderdelen moeten apart worden bijbesteld!

 

De startunit en aanbouwunit (-s) 1000 mm. breed bestaan uit:

 

  • 1 staander 60 x 30 mm., lengte 2210 mm. 
  • 1 voet diepte 470 mm. en 160 mm. hoog.
  • 1 inhaakbare rugwand glad (GL) afmeting 1000 x 100 mm. hoog.
  • 5 inhaakbare rugwanden glad (GL) afmeting 1000 x 400 mm. hoog. 
  • 1 bodemschap afmeting 1000 x 470 mm. diep.
  • 4 paar consoles 370 mm.
  • 4 schappen afmeting 1000 x 370 mm. diep. 


 
Om de totale wandstelling compleet te maken heeft u altijd één extra eindstaander met 1 voet nodig! De plinten 1000 x 160 mm. zijn als optie bij te bestellen in de categorie "onderdelen". De inlage kunt u uitbreiden met artikelen uit de categorie "accessoires". 

 

Wandstelling kopen

Je hebt het vast wel eens gezien in een winkel: een handige wandstelling waarin verschillende producten worden geplaatst en waardoor het voor klanten makkelijker is om de producten te kunnen pakken. Daarnaast zijn er ook voorraadkasten waarin dit soort stellingen zijn geplaatst. Wandstellingen zijn handige grote stellages die letterlijk tegen de wand worden geplaatst zodat er producten op kunnen worden geplaatst. Een wandstelling bestaat uit verschillende etages waardoor het makkelijker is om producten op een goede manier te rangschikken. In een winkel is een wandstelling bijzonder handig, zodat het voor klanten overzichtelijker wordt. Daarom is een wandstelling winkel ook zeker iets om aan te schaffen. Wandstellingen zijn in verschillende formaten te krijgen. De indeling is dus geheel naar je eigen wens aan te passen, wanneer je de indeling klaar hebt, zul je merken dat je winkel er meer opgeruimd en netter uitziet dan vroeger.

 

Kiezen voor een goede wandstelling winkel

Het kiezen voor een wandstelling winkel is hier bij Stellingdiscounter.nl makkelijk te doen. Als professional op het gebied van de verkoop van goedkope wandstellingen (zowel aan particulieren als voor zakelijke doeleinden), vind je op deze website verschillende wanden op een overzichtelijke manier in categorieën verdeeld. Zo is het makkelijker om je keuze te maken en te kijken naar de wandstellingen en in hoeverre deze bij jouw winkel passen. Daarnaast kan het natuurlijk ook zijn dat je geen wandstelling winkel nodig hebt, maar een wandstelling voor thuis. Ook dan is het mogelijk om hier de goedkoopste stellingen te kiezen. De prijzen van de wandstellingen zijn vrij laag, waardoor je meer geld overhoud om wellicht meerdere wanden te bestellen.

 

Wandstelling winkel mogelijkheden

Het maken van de keuze voor de meest geschikte wand voor in je winkel of voor thuis doe je door goed na te denken over de indeling die je zou willen hebben in de ruimte waarin je deze stellingen en schapdragers wilt plaatsen. Daarnaast houd je ook rekening met het interieur. Hier baseer je het formaat op en natuurlijk ook de kleur. Door hier rekening mee te houden, heb je niet alleen een mooie stelling die een goede aanvulling vormt in het interieur van de ruimte, maar ook houd je dan rekening met de praktische aspecten van de stelling. Maak ook je keuze uit verschillende stellingen en gondolas zodat jouw winkel ook kan worden voorzien van een goede stelling. Hiermee zorg je niet alleen voor het gemak van je klanten, maar ook voor jezelf.

Geen reviews gevonden...
Powered by Lightspeed - Theme by InStijl Media
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »